Vakker hud og glød under graviditet? er DET en SPØØØØØK?! uke 33 here I come

I alle magasiner, nettsteder og aviser skrives det stadig vekk om den berømte "gløden" alle gravide får når de går gravide. WHAT THE FU**** ?? Jeg har ikke sett snurten av noe glød! Ikke syns jeg at jeg ser så veldig vakker ut heller! Føler meg generellt feit, og den følelsen er ikke tilfredstillende. For hvordan føler kvinner det når man ikke får trent, jo da føler man seg ufresh ! Og DEN følelsen er rimelig kjip. Samtidig har jeg heldigvis den egenskapen at jeg klarer å tenke at "dette er kun for en periode, det går snart over" , og det håper jeg jo at det gjør! haha. Flaks at jeg satt i sminke med Kari Jacusson i dag! Tenkte i mitt stille sinn " håper hun ser jeg er gravid under den svarte kappen så hun ikke tror jeg er sånn tjukkas som bare er lat" .. haha! Ikke hadde jeg så store tanker om hvordan det skulle være å gå gravid , men at det skulle by på så mange komplikasjoner som det har gjort - hadde jeg faktisk ikke trodd! Det som derimot er fasinerende er hvordan kroppen endrer seg , både innvendig og utvendig. Men om jeg syns det er så sexy, det er en annen sak!Men jeg syns derimot at disse kvinnene er både sexy og vakre, men det er jammen ikke lett å prøve å få den samme looken !

Midt i denne perioden av kuldesjokk , for små klær og gangvansker har jeg tenkt til å unne meg litt luksus , nemlig pleieprodukter fra www.greenspirit.no - de skal være topp både for baby og mor, så da får jeg unne meg ALT inntil jeg snart må dele ..

 

 

6 kommentarer

Inger

09.nov.2010 kl.18:05

Herlig!!

JEg er enig, når jeg gikk gravid følte jeg meg alt annet enn sexy! du er vakker uansett!

Hemmeligebloggenmiin!

09.nov.2010 kl.21:51

Hehe :D Ja sånn er det!

Klem- Fin blogg! <3
Helt enig, hvor er den forbanna gløden? Føler alle som ser meg tenker "okaaaay litt mindre mc donalds og litt mer frukt kanskje!"

devilicious

09.nov.2010 kl.22:00

Jeg følte meg som en strandet hval :-p men det som reddet meg hva Vit C serien i fra The Body Shop..da spes kuren..den er jeg avhengig av nå..da snakker vi glød!! Anbefales virkelig!!!

Amanda og oda

09.nov.2010 kl.22:26

hei ELSKER bloggen din! :D

vi blir SUPERGLAD hvis du trykker på navnet våres og stemmer på oss ;)

ine

09.nov.2010 kl.22:47

Vitamin C kuren fra the body shop?! mmm , det er var dagens tips! Den må jeg prøve! Er det noe du tar under graviditet eller etter?

Skriv en ny kommentar

Ine Amundsen

Ine Amundsen

27, Bærum

Jobber som programleder for QUIZSHOW på TV2 , hver dag fra kl.10:00 til 10:30. Har i mange år jobbet som artist, noe jeg delvis også gjør fortsatt. Er en kreativ sjel med pågangsmot og stort engasjement for det jeg driver med. Er utdannet med en bachloregrad i merkevarebygging fra NMH (BI) og har tatt grunnfag journalistikk. Blogg med meg om du føler for å lese om mitt noe kjedelige liv! for booking/forespørsler/spørsmål send mail : ine@fuelmedia.no

Kategorier

Arkiv

hits