Fødselsangst og høstkos , men hva skal babyen hete??

Denne høsten har vært uforglemmelig bra ! mulig det er fordi jeg ikke har kunnet sløve meg ned i gammal årgangsvin , men heller har sett årstiden med nye, våkne øyne. Fargene er nydelige, temperaturen perfekt og solen har vært tilstedet opptil flere ganger. Da jeg oppdaget at jeg var gravid før sommeren drømte jeg meg til høsten , når alle sommerdagene med chablis var unnagjort og jeg slapp å være den eneste som ikke deltok på festlighetene. Høsten er mer "inne-tid" med kos,pledd, kakao og romantiske filmer. For en klisje! haha , men jeg liker det .Og nå begynner tiden mot fødsel å slå fart. Kun 8 uker igjen og jeg føler meg mer og mer som en malplassert hvalross. Er betraktelig tyngre (selv om jeg har holdt vekten bra) jævli vondt i rygg / bekken og sover generellt dårlig. Er ganske sliten men samtidig føler jeg at jeg stadig har energi å tilby. Om du er gravid og sliter med bekkenløsning anbefaler jeg å oppsøke Fysiodirekte og meld deg på bassengtrening!Jeg har holdt på med det i flere mnd allerede, og det er en bra og fin måte å trene på under svangerskapet  ANBEFALES! Når det er sagt gruer jeg meg ikke mindre til fødselen akkurat. Imotsetning til mange andre kvinner som finner "seg - selv" under graviditeten og gleder seg til å bli kjent med kroppen under smertehelvete en fødsel byr på, er jeg heller motsatt og skulle gjort ALT for å sluppet unna. Er det ikke en quick fix på området?? ikke?? typisk.her er jeg som barn , på Koster!

 

Men årets julegave til meg og min lille familie er en splitter ny Passat 2011 stasjonsvogn som enda ikke er produsert ferdig! Bestillingen er sendt og jeg har fått som ønsket : både automat, skinn interiør og panorama soltak ! Må få rette en STOR takk til Harald på Møller i Oslo som har bistått med meget gode tilbud, råd og veilending! Tusen takk!!! Sånne menn skulle det vært laaaaaaaaaaaaangt flere av!

 


Jeg venter en jente , en liten prinsesse - har du noen gode navn???

12 kommentarer

karianne

04.nov.2010 kl.13:13

endelig blogger du igjen! Jippi!

Jeg syns Sofia er fint jeg!

Snilje Mari

04.nov.2010 kl.13:15

Jeg har alltid likt Erin :)

Hanne

04.nov.2010 kl.13:18

Lykke til med fødsel og barn :)

Var en søt blogg du hadde.

Nathalie syns jeg er fint.

Camilla

04.nov.2010 kl.13:19

Camilla, selvfølgelig:-)

ellers liker jeg Julia, Marthe, Sunniva, og mange fler :)

tinamariell

04.nov.2010 kl.13:22

Olanda, Leah, Mariell/Marielle, Caroline, Nora, Isabell :-)

Stine H.K

04.nov.2010 kl.13:26

Spennende når det nærmer seg fødselen kan jeg tenke meg! :) selv synes jeg Tuva, Tiril, Lone og Lotte er flotte jentenavn :)

Karoline Rydningen

04.nov.2010 kl.13:27

Linnea og Isabell er utrolig fine navn! :-)

Lenejeanette

04.nov.2010 kl.13:39

Hvis jeg får unger en gang i tiden så skal de hete:

Jenter: Otilie og Sandra Maria

Gutter: Fredrik og Ole Johannes

04.nov.2010 kl.13:59

Fanny, det er fett!

Caroline

04.nov.2010 kl.15:17

Dersom du er ute etter norske navn synes jeg særlig Victoria, Liselotte og Hedvig er pene, men dersom du liker litt mer eksotiske navn synes jeg Alice, Akira og Vittoria er veldig fine!

Lykke til med fødselen! :)

ine

04.nov.2010 kl.20:10

oiooi så utrolig mange bra forslag! Vi har egentlig bestemt oss, men jeg er litt redd for å "bruke" opp navnet FØR hun har kommet.

Våre favoritter er

Emilija

Henny

Lotta

Men jeg syns Hedvig også er fint, og otilie .!

Martin

07.nov.2010 kl.09:26

Hva med Catharina-Amalia, Carmen Victoria eller Ulrice?

Skriv en ny kommentar

Ine Amundsen

Ine Amundsen

27, Bærum

Jobber som programleder for QUIZSHOW på TV2 , hver dag fra kl.10:00 til 10:30. Har i mange år jobbet som artist, noe jeg delvis også gjør fortsatt. Er en kreativ sjel med pågangsmot og stort engasjement for det jeg driver med. Er utdannet med en bachloregrad i merkevarebygging fra NMH (BI) og har tatt grunnfag journalistikk. Blogg med meg om du føler for å lese om mitt noe kjedelige liv! for booking/forespørsler/spørsmål send mail : ine@fuelmedia.no

Kategorier

Arkiv

hits