SALG + DIETT = herlig start på 2010

Så er det nye året her , i sin kalde prakt. Og jeg har startet riktig så bra, trent hver dag hittil og spiser så sunt at jeg nesten dæver. Nå har det seg sånnn at jeg er nok litt over middels interessert i kosthold, men jeg oppdaget en liten diamant av en nettside , nemlig Diett.no hvor du kan loggføre alt du spiser og som viser hva du får i deg  av  næringsstoffer, fett , proteiner etc. Jeg regnet også ut mitt energiforbruk på www.tn.no så da har jeg målsatt kosthold og trening for mnd fremover. Virkelig bra ! og GRATIS!
Men det er ikke bare trening, nytt program og sunn mat som gjør at jeg smiler BREDT om dagen, nei , det er FAKTISK SALG hvor enn jeg beveger meg! OVERALT er det nyttig og unyttige  kjøp å gjøre til svært reduserte priser.
Som en konsekvens av finanskrisen kan det se ut som handelsnæringen kanskje har større salg nå enn tidligere, nettopp for å kvitte seg med varelagre etter sesongen.. og det PASSER MEG perfekt! Hoods, paljettjakker, gensere, bluser og smykker er noe av godsakene jeg har hengt inn i skapet.


For en herlig start på det nye året!

litt dårlig bilde, men ny bluse og øredobber.. i Like !


Dagnes trening : Spinning 60 min og 30 min styrke
Dagens Middag : Pad thai Wok med vilris
Dagens ord : show !
Dagens Farge : Lilla
Dagens herligste : gislefoss på NRK med altfor liten dress!

Ha en strålende fin kveld :-)

10 kommentarer

Helene & Christine - Forlovet

05.jan.2010 kl.19:44

vil du vinne onepiece eller gavekort? :)

vi har konkurranse nå :D

monicas blogg ;O)

05.jan.2010 kl.20:33

så flink du er da ;) stå på;)

Soccercub

05.jan.2010 kl.21:34

Bli med i konkurransen min om å vinne en ONEPIECE!

www.Soccercub.blogg.no

Maria

05.jan.2010 kl.21:35

blir lite kake på deg da, med andre ord. trist :\, for kake er veldig godt !

<3 martinebugge

05.jan.2010 kl.21:35

takk for tips, den siden skal jeg titte innom :D diett.no! jeg er ikke så opptatt lenger av å bli tynn, men vil gjerne spise sundt for hud, hår og helses skyld :D

05.jan.2010 kl.21:35

Hei, vil du vinne opptil 1000 kr? vis svare e ja kan du bare kommentere et eller fler av innleggene mine så kan du vinn! Om du kommentere på konkuransa e det større premia, + du kan vinne vurderinger av din blogg!

MVH: Lukasnajjs.blogg.no :D

Silje Andreassen

05.jan.2010 kl.21:41

Stå på videre! Hørtes ut som du hadde et vanntett system hvertfall :)

Er enig i deg når det gjelder salg, og man må jo nesten trå til når det er så billig ;-) Blir farlig detta her i lengden, hehe

nikath

05.jan.2010 kl.21:42

stå på!

Ine

05.jan.2010 kl.21:55

med fare for misforståelser, jeg slanker meg ikke! Jeg har et sunt forhold til min egen kropp , men syns ernæring og trening er GØY! DErfor denne greia på diett.no !

:-)

Mina

07.jan.2010 kl.21:53

Har et spm, er Quiz-show det showet som hun Britt skulle være med i, som hun var så stolt av å være en del av :), eller er det noe annet.

Skriv en ny kommentar

Ine Amundsen

Ine Amundsen

26, Bærum

Jobber til daglig som programleder i FrokostQuiz, men har i mange år også jobbet som artist, noe jeg fortsatt gjør. Er utdannet fra Handelshøyskolen BI med Bachloregrad i Brandbuilding og har også tatt grunnfag journalistikk. Er ved siden av jobben opptatt av sport , både sommer som vinter. Liker å være i aktivitet hele året og tar meg gjerne en fjelltur , men også en bra champagnekveld... Bloggen er et innblikk i mitt liv, mine meninger , og min hverdag:-) For spørsmål/forespørsler/booking : ine.amundsen@rubicontv.no

Kategorier

Arkiv

hits