2010 , ditt eller mitt år ? Rik eller fattig? Horoskop Crap

Etter å ha lest meg opp og ned på ulike horoskoper i forskjellige ukeblader, er jeg langt ifra sikker på hvordan 2010 blir. Både kjærlighet, økonomi og jobb er nøye vurdert i hvert blad, men merkelig nok spriker det voldsomt fra det ene bladet til det andre. I"Henne " skal jeg bli rik, i " KK" skal jeg få ny jobb , og i Shape UP skal det kommende året bli utfordrende og hardt.
mmmm... er årshoroskop kun slagstriks? i såfall, så funker det på meg! Men jeg tror jo litt på horoskop jeg da, så jeg velger å trykke det bladet med den beste vurderingen til brystet. Er det ikke nettopp det det handler om? å finne NOE å tro på, og jeg velger derfor å tro på meg selv, og mine muligheter.
Et nytt år er alltid spennende, og jeg vet jo noen av det kommende årets begivenheter, samtidig så aner man jo aldri utfallet før året er omme.  Herlig herlig!
Hvordan blir ditt kommende år ?
Jeg skal ihvertfall starte mitt år med nytt program på Tv2 , mandag 4. januar "QUIZ-SHOW" ..Snakk om god start på det nye året. håper du vil møte året med meg!


Mitt forsett : lære meg å kite!

12 kommentarer

X

02.jan.2010 kl.20:08

Helt enig med deg, horoskop er merkelige greier!

PrettyFace <3

02.jan.2010 kl.21:23

Fin blogg!!

Kommenter gjerne bloggen miin <33

Den er

www.prettyface.blogg.no

josefine - typisk uheldig jente

02.jan.2010 kl.21:24

www.everydaynotes.blogg.no

kjempe fin blogg du har!
hater horoskop -.- !

Marthine

02.jan.2010 kl.21:28

Hehe, søt blogg!

GODT NYTTÅR!<3

Legg gjerne igjen en kommentar hos meg også, da er du en snupp!<3

Stor klem www.marthinius.blogg.no

TA & MO

02.jan.2010 kl.21:29

horoskoper vet jeg ikke om jeg stoler på :P Tror man former sitt eget liv, og at livet ditt faktisk ligger i dine egne hender :) Litt skummel tanke men..

fin blogg :) klem TAMO
Veel, nå er jo et år veldig langt da. Kanskje du først sliter veldig mye, men ender opp med ny jobb som premie for alt slitet, og jobben er bra så du blir rik! :D

Silje ♥'

02.jan.2010 kl.21:36

Jeg syns det er kjempe gøy å lese horoskoper, noen ganger stemmer de faktisk, men det er jo bare crap da. Det kan umulig skje at alle som er født i det samme stjernetegner opplever så å si det samme. ;) Men det er gøy å lese uansett. :)

Silje ♥'

02.jan.2010 kl.21:37

Jeg syns det er kjempe gøy å lese horoskoper, noen ganger stemmer de faktisk, men det er jo bare crap da. Det kan umulig skje at alle som er født i det samme stjernetegner opplever så å si det samme. ;) Men det er gøy å lese uansett. :)

caroline

02.jan.2010 kl.21:40

du har en utrolig fin blogg også er du å flink til å skrive.

jeg har sett deg mange ganger på frokost quiz og jeg syns du

er kjempe pen! ; - D <3 denne bloggen kommer jeg definitivt til

å følge med på videre. jeg skal legge ut en link med din blogg

på min blogg :)

det hadde vært koselig om du kommentert på min blogg eller stemt

på hvilken header jeg bør ha. siden jeg har et problem med å velge

en.

hilsen www.hugme.blogg.no ;*

p.G

03.jan.2010 kl.12:44

Så bra du underholder de arbeidsledige i landet Ine! hahahaha..

Klokka 10! Daytime tv rules! NOT!

Ine

03.jan.2010 kl.14:26

Nå vet ikke jeg hva du driver med P.G? men jobb er jobb, og jeg er så heldig å jobbe med noe jeg syns er gøy! Og det er mange enslige, arbeidsledige, mamma-permisjoner, og andre som syns programmet er veldig bra ! Det viser bare seertallene våre som er supre , nærmere 100 000 hver dag ! Så du kan jo ta den frekke skjeften din å finne noen andre å irritere deg over, lucky you så har du en TVkontroll som du kan skru AV på.

Skriv en ny kommentar

Ine Amundsen

Ine Amundsen

26, Bærum

Jobber til daglig som programleder i FrokostQuiz, men har i mange år også jobbet som artist, noe jeg fortsatt gjør. Er utdannet fra Handelshøyskolen BI med Bachloregrad i Brandbuilding og har også tatt grunnfag journalistikk. Er ved siden av jobben opptatt av sport , både sommer som vinter. Liker å være i aktivitet hele året og tar meg gjerne en fjelltur , men også en bra champagnekveld... Bloggen er et innblikk i mitt liv, mine meninger , og min hverdag:-) For spørsmål/forespørsler/booking : ine.amundsen@rubicontv.no

Kategorier

Arkiv

hits