Når var trønderrock en X-faktor??? hjælp

jeg er på ingen måte sjokkert over at Chand vant x-factor. og hvorfor er jeg ikke det? For IKKE kan han synge, IKKE er han kjekk,IKKE har han fete låtvalg, IKKE har han en kul stil... men det er så jævli typisk Norge å stemme frem en inder med " leva livet" og "mykje lys og mykje varme"  som sine favoritt låter! Hva skjer med at vi befinner oss i 2009? Jeg er ikke interessert i å høre på ENDA en dårlig Åge aleksandersen kopi. mulig min bestefar er, men er ikke X-factor en "ungdoms-konkurranse" med unge talenter? Eller er vi så gammaldagse at vi ikke bryr oss om det i Norge?
En ting er å synge på norsk, det er det mange artister som er superflinke til, og faktisk er litt kule, men noe annet er å være så traus å velge de kjedeligste sangene i Norsk musikk historie , og fremføre dem ureint og taktløst!
Mulig jeg er noe inhabil siden jeg er en god venninne av Mari Lorentzen som kom på 3.plass, men hun er ihvertfall ungdommelig ! Både i låtvalg, stemme og image! DEt står liksom til det tiåret vi er !
Bygdenorge trengte tydeligvis en ny Bjarne Brønbo de kan daske magene sine til mens de koser seg vil på  "trønder-rock" festivalene neste sommer..
Lykke til Chand.nei, nå hopper jeg til køys !
og ikke med Åge aleksandersen på Ipoden!!!

12 kommentarer

DivaX

21.des.2009 kl.23:49

haha:) kunne ikke vært mer enig:) Har aldri likt han Chand. Synger som en sau.

Marius

21.des.2009 kl.23:49

grusomt. syns hele xfactor sugte jeg.. og chand burde IKKE vinne.. herlighet.. jaja

Kjempekul blogg du har! Ønsker deg en riktig god jul! Håper vi blogges ;)

Marius- mariussvela.blogg.no

Irene Sandmoen

21.des.2009 kl.23:50

Ine, chand har mista både plateinnspilling og musikkvideo innspilling :)

Han produseren sier at det er på grunn av finanskrisa, trur heller det er fordi han ikke ville jobbe med Chand :P

Men du får sove godt :)
Helt enig! Shackles eller Lise burde ha vunnet synes jeg!!

Stephanie Nilsen

21.des.2009 kl.23:53

åge aleksandersen e slekta mi faktisk :P haha, men e faktisk ikke så stor fan av han.. men chand syns jeg er råflink, faktisk. det er no ved han som får folket til å like han :D han stråler!

Marit

22.des.2009 kl.00:02

Faktisk så har Chands egenskrevne låter et mye mindre reg av trønderrock. De fleste av dem er mere balladerock. Hørte han spille for kanskje tre år siden, forbandt ikke han med trønderrock da, og gjør fortsatt ikke det. JA, han ser opp til Åge, men Åge er en flott mann. Og ja, han er fra Namsos, so what? Og ja, han synger på trøndersk, bare at du synger på trøndersk betyr ikke at det er Trønderrock. Og faktisk på trønderrock festivalene våres, så er det ikke bare gamle menn med ølmager som de slår på som spiller. Det faste er Åge som hoved artist, og en eller annen oppvarmer. I år var det faktisk Black Sheeps, og når F ble de Trønderrock? Og nå snakker jeg om årets trønderrock-happening, nemlig; Trønderrocken, en fest i folkeparken i lottobygda-Verdal.

Go Chand!

Ine

22.des.2009 kl.20:27

Det er godt å se det ihvertfall er noen som er enige, men jeg skjønner jo at mange er uenige med meg , ettersom han vant! Mulig det ikke er trønderrock for dere som prater samme dialekt, men for meg med østlandsdialekt blir "mykje lys og mykje varme" litt trønderrock i mine øyne.

En X factor kan man jo si han har, men den er ikke noe kul! Men det er min mening da!

pål

29.des.2009 kl.18:44

greit det at du ikke liker han, men hva skal man si om dere jenter som trur dere er så fin og deilig som har masse dritt bilder av dere selv på bloggen og ellers på div nettsider.

Dere er jo skikkelig bimboer hele dritten

Magne

31.des.2009 kl.12:09

Pål: Hvis det er Ine du mener at synes hun er så fin og deilig, så ER hun faktisk akkurat det, så det er nok ikke bare noe hun tror, det er noe hun VET!!!

Magne

31.des.2009 kl.12:11

Forresten Ine, hva skal du gjøre nå som frokostquiz er slutt? Håper ikke du er ferdig på tv? Du er den beste!!!

Ine

02.jan.2010 kl.19:40

Først vil si at Pål har et lite poeng, det er mange svært populæer bloggere som legger ut bilder av seg selv hele tiden, jeg prøver å vise andre bilder enn kun av meg selv. Men det er faktisk MIN blogg derfor kan jeg bestemme selv hvilke bilder jeg vil legge ut. Om noen misbruker disse bildene og bruker de i andre nettsammenhenger, aner ikke jeg. og er det noe som virker mistenksomt og du ser bilder av meg - så send meg en mail, for da vil jeg svært gjerne vite det!

Takk Magne for hyggelige ord, jeg på skjermen fra mandag 4. januar av med nytt program. Sees kl.10 :00 !!

Skriv en ny kommentar

Ine Amundsen

Ine Amundsen

26, Bærum

Jobber til daglig som programleder i FrokostQuiz, men har i mange år også jobbet som artist, noe jeg fortsatt gjør. Er utdannet fra Handelshøyskolen BI med Bachloregrad i Brandbuilding og har også tatt grunnfag journalistikk. Er ved siden av jobben opptatt av sport , både sommer som vinter. Liker å være i aktivitet hele året og tar meg gjerne en fjelltur , men også en bra champagnekveld... Bloggen er et innblikk i mitt liv, mine meninger , og min hverdag:-) For spørsmål/forespørsler/booking : ine.amundsen@rubicontv.no

Kategorier

Arkiv

hits